Huis
Tuin
Video

Een Zweedse tuin voor Mariëtte en Erwin

Sinds Mariëtte en Erwin Zweden hebben bezocht, zijn ze helemaal verkocht aan de Scandinavische stijl. Dit wilden ze dan ook graag terug laten komen in hun tuin. Tom en Huib schoten hen te hulp. Bekijk hier het eindresultaat!

Mariëtte en Erwin hebben hun appartement verkocht en een woonhuis gekocht. Sinds de koop van hun nieuwe huis hebben ze nog niets aan de tuin kunnen doen. Ze leiden allebei een druk leven, dus zoeken ze iets wat weinig onderhoud nodig heeft en waar ze lekker kunnen relaxen. Daarnaast is er geen afsluiting van de tuin, dus hopen ze op wat meer privacy. 

Tom en Huib beginnen met het leeghalen van de tuin. Er worden vier muurtjes van schanskorven gemaakt, zodat de tuin opgesplitst wordt in diverse delen. Grote boomstammen worden in het midden van de tuin geplaatst, waarachter een border met veel planten en siergras komt. Er worden diverse bomen en planten in de tuin geplant, zodat het stel het hele jaar kan genieten van de tuin.

In deze tuin kan een Scandinavische overkapping niet ontbreken, net als een fijn schuurtje. Deze zijn verlicht om een gezellige en warme sfeer te krijgen terwijl het stel buiten tot rust komt. Tom plant meerdere coniferen om de naaldbossen van het noorden na te bootsen in de tuin. Als laatste heeft stylist Denise meerdere accessoires in natuurtinten meegenomen om het Scandinavische gevoel te benadrukken en de tuin helemaal af te maken!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9661

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven