Huis
Tuin
Video

Buitenkijker: de superleuke stadstuin mét prachtige buitenkeuken van Angelique

Het zonnetje komt langzaam weer door en dat betekent dat we binnenkort -hopelijk- weer lekker buiten kunnen eten. Tom gaat langs bij Angelique in Weesp en laat zich inspireren door haar superleuke stadstuin mét buitenkeuken!

Een mooi geheel

Zes jaar geleden is Angelique samen met haar gezin komen wonen op deze fijne plek. Ondanks dat ze hier nu al een aantal jaar zitten is het huis pas sinds een half jaar écht helemaal af. Het huis bestond vroeger uit twee huizen en door de boven -en benedenwoning samen te voegen is het nu een mooi geheel.

Binnenkijken bij… het inspirerende huis van interieurblogger @Keeelly91!
Binnenkijken

Buiten koken

In het huis hangt een knusse sfeer en door veel groen toe te voegen aan het interieur krijgt het huis een warme uitstraling. De keuken binnen is dé plek van Angelique, ze vindt het heerlijk om hier te koken!

Maar, zodra het weer het toelaat wordt er buiten gekookt en die taak neemt haar man volledig op zich. Van de barbecue tot aan pizza’s en vlees, er worden heel wat lekkere gerechten gemaakt!

tuin
tuin

Een leeftuin voor het hele gezin

De tuin was eerst één grote grasvlakte die ze hebben omgetoverd tot een fijne leeftuin waar het hele gezin samen tijd door kan brengen. Ze zijn namelijk gek op buitenleven, relaxen en hangen.

Het plan voor de tuin heeft Angelique helemaal zelf gemaakt. Vanaf het moment dat ze de tuin instapte, zag ze het voor zich en ontwikkelde ze in no-time een strak plan!  

Om binnen goed door te laten lopen naar buiten heeft ze gekozen voor een lichte tegel. Het pad in visgraat patroon heeft ze gratis weten te scoren op Marktplaats en gaat mooi samen met de lichte tegels. Door de verschillende structuren krijgt de tuin een speelse uitstraling en wordt het geheel niet te strak.

Bali sferen

Ook is Angelique gek op de Balinese stijl en door het witte stucwerk komt dit al snel naar voren. Ook de schutting past goed in deze sferen thuis. In eerste instantie wilde Angelique een schutting van eikenhouten latjes maar dit was ontzettend prijzig. Door vuren raggels in de beits te zetten en tegen een plaat aan te schroeven krijg je bijna hetzelfde effect maar dan voor een stuk minder geld!

Buitenkeuken

De buitenkeuken is een van de favoriete plekken van het gezin en hierover is dus ook goed nagedacht. Het is volgens Angelique belangrijk dat er genoeg plek is, voldoende opbergruimte en ook goede verlichting mag niet ontbreken. Dit -in combinatie met de juiste styling- maakt de buitenkeuken helemaal af.

Na het eten kan het gezin dan ook lekker loungen in het overdekte gedeelte van de tuin. Tijdens de koudere dagen staat hier het haardje aan en op warme dagen genieten ze hier van de heerlijke zomeravonden!

Fotocredits:

Angelique

Daphne van Kaam
ID: 10260

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven