Huis
Tuin
Video

Zo ziet de tuin van prins Charles eruit (en zóveel kost het om er te wandelen)

Prins Charles is dol op de natuur, en dat laat hij graag zien. Voor zijn buitenhuis Highgrove liet hij de meest schitterende tuinen aanleggen. Niet alleen voor zichzelf: ook jij kunt -tegen betaling- de Highgrove Royal Gardens bezoeken.

Prijskaartje

De tuinen zijn geopend tussen april en oktober. Aan het bezoek hangt wel een prijskaartje. Voor een rondleiding betaal je £ 27,50 (zo'n € 32,-) per persoon. Deze opbrengsten gaan naar een goed doel, de Prince of Wales’s Charitable Foundation. Wil je de tuinen bezoeken? Maak dan vooraf een reservering. Maar let op: Het is ten strengste verboden om foto’s te maken op het landgoed.

Tour met champagne

Je kan er ook voor kiezen om mee te doen aan de ‘champagne tea tour’, waarbij je zowel champagne als thee voorgeschoteld krijgt. Dit kost je al snel £ 79,95 (bijna € 94,-) per persoon, of £ 155 pond (€ 182,-) per koppel. Een privétour is net wat kostbaarder: £ 450 (€ 528,-).

Bristol

Highgrove en de Highgrove Royal Gardens liggen op veertig minuten rijden van Bristol. Wil je erheen? Neem dan een kijkje op de website en maak een reservering. 

Ook zo dol op de Engelse tuin? Hier doe je nog meer inspiratie op.    

Fotocredits:
Headerfoto: Northern Ireland Office - Wikimedia

Bron: Libelle

Christa Koeyvoets
ID: 7954

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven