Huis
Tuin
Video

Van verwaarloosde tuin naar een heerlijke plek om te loungen

Jeneth en Dennis wonen in een vrijstaand huis in Den Haag en hebben een ruime tuin aan het water. Helaas hebben ze hier nog weinig mee gedaan, waardoor het geen gezelligheid uitstraalt. Tom, Huib en ons klusteam zijn aan de slag gegaan om hier een relaxte omgeving van te maken!

Deze tuin bestaat uit meerdere gedeeltes. Om alles mooi met elkaar te verbinden, bouwt Tom er een grote loopvlonder in. Hieromheen komt veel groen, namelijk siergras, enkele meerstammige sierkersbomen en blauw schapengras. Tom maakt zelf plantenbakken die een meter hoog worden. Hier komt mooi siergras in te staan, wat de diverse gedeeltes toch nog een beetje afschermt. Naast de vlonder wordt wit parelgrind gelegd. Hiermee wordt de vlonder ontzettend sfeervol en wordt ook direct een vakantiegevoel gecreëerd.

Aan de rechterzijde van de tuin komt een prachtig terras in twee verschillende kleuren. Zo krijgt het een speels dambord effect. Hier plaatsen Huib en Tom een grote pergola met een zonnedoek. Zo kan het gezin in de zomer heerlijk afkoelen in hun mooie tuinlounge, maar door het heerlijke vuurtje kunnen ze ook in de winter genieten van hun tuin. Om ze wat meer privacy in de tuin te geven, maken ze de zijkanten dicht met groene schermen van olijfwilg en de kardinaalsmuts haag.

Aan de linkerkant wordt een prachtige modulaire schuur gebouwd voor wat extra bergruimte. Daarnaast wordt er een grote eettafel met veel stoelen naast gezet. Het gezin heeft een vrij grote familie, dus een tuin waar ze met z’n allen buiten kunnen eten is een grote wens. Denise neemt nog mooie accessoires mee om de tuin helemaal af te maken. Ze heeft gekozen voor grote objecten, zodat ze niet wegvallen in de ruime tuin. Door de hele tuin wordt mooie verlichting geplaatst, zodat de bewoners ’s avonds heerlijk kunnen genieten.

Dan is het project helemaal af en kunnen Jeneth, Dennis en de kids heerlijk genieten van hun tuin. Deze nodigt nu uit voor gezelligheid door de luxe en sfeervolle uitstraling!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9724

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven