Huis
Tuin
Video

Van saaie, grauwe voortuin naar praktische, gezellige voortuin!

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Tom aan de slag voor Chiel en Frouzan, die graag in hun voortuin zitten maar nog geen inspiratie hebben om die leuk in te richten. Gelukkig weet onze tuinman daar wel wat op, hij laat zijn groene handjes nog één keer wapperen!

Relaxen en herinneringen

Behalve de wens straks lekker te kunnen relaxen in de voortuin hebben Chiel en Frouzan nog één andere wens: ze willen graag dat er witte stokrozen gebruikt worden in de nieuwe tuin. Dit is vooral voor Frouzan erg belangrijk, haar vader overleed vorig jaar en de witte stokroos is daardoor belangrijk voor haar. 

Out with the old!

Tom begint met het leeghalen van de tuin en haalt ook gelijk het oude schuurtje weg. Als de heg gesnoeid is kan hij aan de slag met de nieuwe tegels, hij kiest voor grote, grijze tegels. Omdat de tuin niet zo groot is, is het al snel tijd om aan de slag te gaan met de volgende klus. Tom maakt borderbakken en maakt ook plantenbakken voor in de vensterbank, zo wordt de tuin bij het huis getrokken, gezellig! 

Bloemen en beplanting

Op het nieuw geplaatste schuurtje plaatst Tom een sedumdak, verder kiest hij voor groene beplanting en witte bloemen in de tuin. Uiteraard komt ook de stokroos terug in de tuin, hij moet eerst nog wel even gaan bloeien. Ook komt er een klimplant naast de voordeur, dat is een goede binnenkomer!

Tom zet nog snel een mooie loungebank en tafel in de tuin en het is tijd om Chiel en Frouzan erbij te roepen!

Lobke Taal
ID: 8591

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven