Huis
Tuin
Video

Van stenen tuin naar tropische tuin in Miami sferen

Wessel en Lisa hebben nèt een huis gekocht en zijn inmiddels ingetrokken. Het enige waar ze zelf niet aan zijn begonnen is de tuin, gelukkig weten de ouders daar van Wessel daar wel raad op: ze schakelen Tom in!

Tropisch it is!

Tom begint zoals altijd met het leeghalen van de tuin. Nadat dat gebeurd is zet Tom twee eyecathers in de tuin: olijfbomen! Hij zet ze op een zonnige plek in een border, dat ziet er leuk uit!

Huis -ehh... tuin- dieren

Nadat de borders staan maakt Tom een kleine vijver met een fonteintje, dit geeft een luxe en tropische uitstraling aan de tuin. In de vijver zet Tom wat waterplantjes én vissen.

Tijd voor ontspanning!

Als Tom de bestrating heeft gelegd en nog wat tropische planten heeft toegevoegd is het tijd om de tuin in te richten. Tegen het huis aan komt een tafel te staan waar ze straks lekker aan kunnen eten met vrienden. 

Tropische tempraturen

Onder de overkapping komt een mooie loungeset te staan, waar Wessel en Lisa straks lekker kunnen relaxen. Ook in de winter is dit mogelijk, Tom heeft namelijk een haard in de tafel gemonteerd!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Gardena
Capi Europe
In-Lite Design
Pokon
Proven Winners
Weber-Stephen Holland 

MET DANK AAN
Bosch  
Citroën Nederland
Cosi-Fires
Engelbert Strauss
Terras & Trends
MBI Steenmeesters

Lobke Taal
ID: 8528

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven