Huis
Tuin
Video

Buitenkijker: de prachtige Amerikaanse verandatuin van Wendy

Tom gaat voor tuininspiratie langs bij Wendy en haar gezin in Willemsoord. Wendy is interieurarchitect en sinds vijf jaar ook tuinstyliste, dat is ook goed te zien aan haar prachtige verandatuin. In deze fijne tuin kun je zowel in de zomer als in de winter ultiem genieten!

Warme winters

Om in de winter toch lekker buiten te kunnen zitten heeft Wendy in de tuin veel plekken met overkapping gemaakt, zo kunnen ze ook tijdens donkere dagen droog en knus in de tuin zitten. De vuurplaatsen in de tuin zorgen ervoor dat ze niet alleen droog zitten maar ook nog eens heerlijk warm. Een fijne plek om samen met haar man en twee zoons gezellig samen te zijn!

Buitenkijker: de prachtige Stadstuin Emma’s Hof waar jong en oud samenkomt
Buitenkijken

Amerikaanse veranda tuin

De inspiratie voor de tuin van Wendy is de echte Amerikaanse verandatuin. Om de veranda zit een typisch houten hek en om de voordeur te kunnen betreden moet je eerst een trapje op, helemaal zoals bij de Amerikanen dus!

Een groene tuin

In de heerlijke ligstoelen zit Wendy graag met een bakje koffie en geniet ze van haar prachtige tuin. De tuin is mooi groen en voor de rest gebruikt Wendy veel zwart in de accessoires en bij het huis. De zwarte kleur geeft een supermooi contrast met het bruin in de winter en het groen in de zomer!

In het midden van de tuin staat een natuurlijke parasol van bomen die voor een fijne schaduwhoek zorgt. De parasol van Wendy waaide altijd om en dus besloot zij om voor een natuurlijke oplossing te gaan, functioneel en supermooi!

Een relaxte zithoek

In het loungegedeelte in de tuin kan lekker gerelaxt worden en de sfeer voelt bijna alsof je in een huiskamer bent. Er staan superleuke accessoires en heerlijke zitbank, een fijne plek dus om ‘s avonds gezellig te borrelen of te ontspannen.

Hergebruiken

Wendy vindt het belangrijk om materialen te hergebruiken en dit zie je ook terug in de tuin. Palletbanken, takken en zelfs boomstammen tovert zij uit verschillende hoeken en gaten en staan nu superleuk in de tuin. De tuin van Wendy is inspirerend en de perfecte plek om de winterdagen warm en knus door te komen!

Fotocredits:

Wendy Koning
Zwart-wit foto aan de wand op foto 5: Nadine de Ruiter Fotografie

Daphne van Kaam
ID: 9897

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven