Huis
Tuin
Video

3 gouden tips voor het opruimen van je tuinhuisje

Nu de herfst in volle gang is wordt het hoog tijd om het schuurtje op te ruimen. Maak plaats voor al het tuingereedschap en haal de tuinmeubels maar naar binnen. Zo blijven de spullen langer goed. Met deze opruimtips heb je in een handomdraai een overzichtelijk, opgeruimd tuinschuurtje.

1. Verdeel de hoeken

Begin eerst met het leeghalen van de schuur en ga goed na wat er bewaard kan blijven, wat er weg kan of wat je niet meer nodig hebt. Zet alle spullen in een hoek van de tuin, soort bij soort. Maak van de hoek het dichtst bij de schuur de hoek ‘bewaren’. Dan hoef je namelijk minder ver te sjouwen met alle spullen.

2. Stellingkasten

Wanneer je alles hebt gesorteerd en hebt uitgezocht is het tijd om je schuur weer in te ruimen. Kies voor open stellingkasten waar je alle losse spullen in kwijt kunt. Je kunt ook kisten op de planken zetten met hierin alle spullen gecategoriseerd.  

3. Labelen maar

Een echt opgeruimde schuur heb je pas, wanneer je alles gemakkelijk kunt terug vinden. Een handige truc hiervoor is om alle spullen te labelen. Zet niet zomaar allemaal kistjes in je schuur, maar label de kistjes met handige stickers om aan te geven wat er in de kistjes zit. Zo heb je al je spullen zo weer terug gevonden.

Fotocredits
Headerfoto: 27707 - Pixabay 

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3310

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven