Huis
Tuin
Video
In samenwerking met in-lite

3 redenen om je tuin te verlichten

Buitenverlichting is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten en ontwerpen van je tuin. Toch kan de juiste verlichting heel veel aan je tuin toevoegen. En wij vertellen je waarom!

1. Het is functioneel

Verlichting in de tuin zorgt er voor dat je oprit goed zichtbaar is, dat je het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Op knusse  winteravonden kun je prettig buiten bij je buitenkachel zitten met een goed boek, een lekker wijntje of voor een gezellig gesprek. Er zijn diverse toepassingen van buitenverlichting mogelijk die in eerste instantie functioneel bedoeld zijn, maar ook zeker decoratief zijn.

2. Het geeft extra sfeer

Het hele jaar door zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit binnen de tuin in kan kijken. Op deze manier betrek je, ongeacht het seizoen, je tuin bij het leven binnenshuis. Met de juiste styling en sfeervolle verlichting creëer je eigenlijk een extra 'kamer' buitenshuis, ook in de winter. Met de juiste buitenverlichting geniet je nog meer van je tuin of terras en wordt buiten binnen.

3. Het is veiliger

Tenslotte maakt verlichting je huis en tuin een stukje veiliger. Verlichting in en om de woning kan helpen om inbraken te voorkomen. Daarnaast kunnen hoogteverschillen in je tuin 's nachts erg verraderlijk zijn. Met buitenverlichting op de juiste plek, heb je hier geen last meer van. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Ga voor nog meer informatie en inspiratie over buitenverlichting naar de website van in-lite.

ID: 3558

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven