Huis
Tuin
Video

Deze 7 tuinen inspireren je bij het opknappen van je eigen tuin

Wanneer het voorjaar is begonnen, wil je dat je tuin daar klaar voor is. Het oogt namelijk een stuk gezelliger wanneer je buiten kunt zitten in een sfeervolle tuin. Alleen hoe ga je het inrichten? Misschien dat deze 7 tuinen je inspireren bij het opknappen van jouw eigen tuin!

1. Urban Jungle

Gek op lekker veel groen, bijzondere tropische planten en een zomerse sfeer? Dan is een relaxed ingerichte tuin in junglesferen mét een urban touch iets voor jou! 

Urban Jungle

2. Romantisch

Iemand met een zwak voor romantiek wil niets liever dan een tuin die daar op ingericht is. Een knus, overdekt hoekje, met veel warme tinten en als het even kan een vuurtje voor de zwoele avonden. Genieten! 

Romantische tuin

3. Mediterrane tuin

Vlieg jij zodra dat kan naar zonnige, mediterrane oorden? Heerlijk! Dat wil je natuurlijk ook wanneer je in de tuin zit! 

4. Natuurlijk

Je kunt voor een tuin gaan die dicht bij de natuur staat, waar de kikkers, vogels en andere dieren van harte welkom zijn! Kies dan bijvoorbeeld voor een vijvertje met veel begroeiing eromheen of voor een variatie aan wilde planten en bloemen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 

kleurrijke tuin

5. Bourgondisch

Een lekkere barbecue of een uitgebreide borrel met familie doe je het liefst in je tuin. Daar hoort een stijlvol ruimtelijk ontwerp bij.  Vergeet de comfort van een loungebank natuurlijk niet! 

Bourgondische tuin

6. Kleurrijk

Veel bloemen met veel kleuren stralen vrolijkheid uit, zelfs tijdens een bewolkte dag. 

Kleurrijke tuin

7. Groen

Kleurrijke bloemen zijn hartstikke leuk, maar misschien is groen wel meer in jouw stijl. Dit kan je op verschillende manieren verwerken zoals in een strak ontwerp. 

Heb jij een balkon en wil je deze sfeervol inrichten? Kijk dan even hier

Fotocredits

Alle foto's van Eigen Huis & Tuin

Jeremy Houweling
ID: 8082

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven