Huis
Tuin
Video

5x originele alternatieven voor een loungebank in de tuin

Een loungebank in de tuin is heerlijk om in te relaxen. Lekker in het zonnetje met je drankje en je boekje. We worden er allemaal blij van. Maar wat nou als je net even wat anders wil dan een doorsnee loungebank? Wij geven je inspiratie!

Er zijn nog genoeg andere manieren waarop je lekker in de tuin kunt chillen. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

1. Lekker schommelen

Wat is er lekkerder dan relaxen op een bank? Relaxen op een schommelende bank! Wieg heerlijk heen en weer op een schommelbank of -stoel. Ook als je kinderen hebt, is dit ideaal. Zij vinden het natuurlijk ook fantastisch.

2. Tropische hangmat

Het is een droom van velen, maar weinig mensen hebben er een in de tuin: de hangmat. Je kunt er in liggen, zonnen en dutjes in doen. Heerlijk dus! Een hangmat past perfect in een tropische tuin, want zo creëer je een echte vakantiesfeer.

3. Bohemian kussens

Voor een bohemian sfeer in de tuin, hoef je weinig geld uit te geven. Gewoon wat kussens en kleedjes op de grond zijn al voldoende. Meer heb je ook eigenlijk niet nodig, want dit is al gezellig en comfortabel op zich.

4. Zelf bouwen met pallets

Het is al een tijdje een trend: meubels maken van pallets. Zo kun je dit ook in de tuin doen. Stapel gewoon wat pallets in de vorm van een bank en bedek hem met kussens. Hier kun je heerlijk op ontspannen voor maar weinig geld.

5. Bed in de tuin

Het klinkt misschien gek, een bed in de tuin, maar waarom zou je het niet doen? Je kunt hier lekker op relaxen, waardoor je het ultieme vakantiegevoel ervaart. Je kunt je bed zelf maken van bijvoorbeeld pallets, maar je kunt ook een speciaal buitenbed kopen.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1:  Eigen Huis & Tuin
Foto 2: @Juudithhome
Foto 3: @Elsas_wholesomelife
Foto 4: Eigen Huis & Tuin

Foto 5: Albeli

Julia van Rijn
ID: 8295

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven