Huis
Tuin
Video

Lifesaver! Deze brandende citronella spiralen jagen muggen weg!

Heerlijk die zomerse temperaturen! Maar helaas komen daar ook vrijwel altijd muggen bij kijken. Gelukkig lijkt dit verleden tijd met deze handige citronella spiralen!

Er zijn talloze manieren om muggen te verjagen. Natuurlijk de welbekende citronellakaars (die je overigens heel makkelijk zelf kunt maken), maar ook deze handige lamp en zelfs een sleutelhanger! Maar heb je ook wel eens gehoord van een citronella spiraal?

Hoe het werkt? Dat zie je in deze video:

De brandende spiraal -die wat weg heeft van wierrook- is gemaakt van een mengsel van verschillende houtvezels zonder toevoeging van chemische of natuurlijke bindmiddelen en zonder aardoliebestanddelen. 100% natuurlijk dus en zonder chemische geuren. De spiraal brandt - afhankelijk van het merk en de maat- vaak wel zo’n 5 uur. De spiraal is echter wel alleen bedoeld voor buitengebruik, dus ideaal voor op de camping of in de tuin. 

citronella spiraar

Er bestaan speciale fancy houders om de spiralen (veilig) in op te branden, maar er bestaan ook varianten die je kunt ophangen of op een houdertje kunt prikken. Net wat je zelf prettig vindt! 

Hebben!

Hoe dan ook, wij gaan ze massaal inslaan! Ze zijn onder andere te koop in outdoorwinkels, tuincentra en verschillende webshops. 

Marjolein Sintenie
ID: 8736

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven