Huis
Tuin
Video

Om deze redenen is een spiegel in je tuin een goed idee

Een spiegel heeft waarschijnlijk iedereen binnen aan de muur hangen. Eentje in je badkamer en misschien zelfs wel één in de slaapkamer. Maar heb je er ook aan gedacht om er een spiegel in je tuin op te hangen? Dit is de reden waarom je dit zou moeten doen.

Ruimte

Spiegels staan er bekend om de optische illusie van het vergroten van een ruimte. Met een spiegel in een restaurant lijkt het restaurant groter dan dat het daadwerkelijk is. Dit is precies zo met je tuin. Heb je een kleine tuin? Dan kan een spiegel ervoor zorgen dat het een stuk groter lijkt. 

En heb je in je tuin geen ruimte voor heel veel bloemen? Een spiegel zorgt ervoor dat je tuin ineens twee keer zoveel bloemen heeft.

 

Licht

Nog een reden waarom een spiegel onmisbaar is in je tuin; het zorgt voor meer licht. Een spiegel geeft namelijk meer licht je in tuin door de weerkaatsing. Heb je een tuin die omringd is door muren? Een spiegel vangt het licht op en weerkaatst dit de tuin in. Handig toch?  

 

Fotocredits: Simone Sintenie

ID: 3029

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven