Huis
Tuin
Video

Dit mag niet ontbreken tijdens je tuinfeest

Met dit lekkere weer gaan we massaal naar buiten. En wat is dan leuker om dan een onvergetelijk tuinfeest te organiseren voor vrienden en familie. Om deze vrolijke festiviteit te laten slagen, geven we je een lijst van de 5 meest bijzondere tuinfeest musthaves voor deze gelegenheid. Het mooiste van alles: je kan ze allemaal zelf maken!

Hippie parasol

Met een beetje hout, cement, kleurstof en oude dekens bouw je zelf je eigen hippie-parasol. Dit klinkt simpel maar vergis je niet want het is zeker een DIY voor gevorderden. Als hij na al het harde werk eenmaal in je tuin staat, kan je op een zonnige dag ultiem genieten van je unieke hippie-parasol.

Pallet loungeset

Een iets makkelijker project is het creëren van je eigen tuinbank met behulp van pallets. Na het tegen elkaar monteren van de pallets komt het leukste gedeelte, namelijk het ophangen van je nieuwe bank! Een schommelbank is niet alleen heel erg fijn, het is ook nog eens mega origineel. Nodig daarom al je vrienden uit om een avondje te komen schommelen en je zult ze niet meer van je bank af kunnen krijgen.

Buitenbar

Heb je nog wat ruimte over in je achtertuin, dan is het bouwen van een stoere buitenbar misschien iets voor jou! Dit buitenproject is een klus voor twee personen dus trommel je vrienden op en trakteer ze naderhand op een koud biertje, geserveerd uit je eigen bar. Dankzij het gebruik van golfplaten is hij ook nog eens waterdicht en dus heel het jaar geopend.

Dranktafel

Bij het organiseren van een succesvolle barbecue- of borrelavond hoort ook het serveren van drankjes aan je gasten. Maar als host van de avond wil je toch soms ook even zelf rustig kunnen zitten en genieten. Voor dit probleem heeft Tom de ideale oplossing: een tuintafel met een speciale zinken bak voor het koud houden van de blikjes en flesjes drinken.

Auto BBQ

Voor een geslaagde barbecue avond mag de barbecue natuurlijk niet ontbreken. Maar wil je, je gasten écht verrassen, dan maak je zelf je eigen unieke barbecue uit de kofferbak van een auto. Je hebt dan een grote kans dat je vriendengroep voortaan de zomeravonden alleen nog in jouw tuin wil spenderen. Is dit echt iets voor in jouw achtertuin?

ID: 3129

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven