Huis
Tuin
Video

Dit zijn de mooiste buitendouches om bij weg te dromen

Een ontspannen douche neem je eigenlijk altijd in de badkamer. maar wist je dat douchen in de tuin ook heel fijn kan zijn? Helemaal in de zomer kan het heerlijk zijn om af te koelen onder een buitendouche. En daarnaast staat het ook nog heel mooi in je tuin.

Wij willen maar al te graag zo’n sjieke buitendouche. Daarom hebben wij de allermooiste varianten op een rijtje gezet om er even bij weg te dromen.

Douchen in de tuin

Een douche in de tuin: fijn en functioneel. Je kunt bijvoorbeeld het zand van het strand van je afspoelen, verkoeling zoeken of een watergevecht houden met de kinderen. Daarnaast creëer je met zo’n douche gelijk een tropische sfeer in je tuin.

Surf’s Up

Met een douche in de tuin kun je ook een andere kant op gaan, namelijk richting de strandsferen. Combineer de douche met stand, kiezels, surfplanken en strandkleuren. Ook verweerd hout staat hier prachtig bij.

Luxe look

Een buitendouche is wel echt een luxeproduct. Waarom zou je hem dan geen luxe uitstraling geven? Een moderne douchekop met een mooie houten vlonder eronder geeft je tuin echt een luxe look.

Ibiza vibes

Zie je het al voor je: in een villa op Ibiza even helemaal ontspannen onder de buitendouche. Dat gevoel kun je ook namaken in je eigen tuin. Gebruik veel wit en hout voor een echte Ibiza-sfeer in je tuin. Zo is het elke dag zomer!

Badderen in de tuin

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je zelfs gaan voor een bad in de tuin! En dan geen zwembad of bubbelbad, maar een echt bad zoals je die ook in de badkamer zou zetten. Dat is pas relaxen in de tuin.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: @sunsetmag
Foto 2: Celeste Twikler - Indoek
Foto 3: Eigen Huis & Tuin
Foto 4: Paula Arkcklin
Foto 5: Eigen Huis & Tuin

Julia van Rijn
ID: 8681

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven