Huis
Tuin
Video

Drie redenen waarom tuinverlichting ook in de voortuin fijn is!

& in lite
Heb je vorig jaar je achtertuin aangepakt en staat de voortuin maar loop je vast met het sfeervol maken van de voortuin? Je kunt de voortuin snel een gezelligere sfeer geven door tuinverlichting toe te passen. Wij geven je drie redenen waarom tuinverlichting ook in je voortuin onmisbaar is.

1. Met buitenverlichting geniet je altijd van de voortuin

De meeste mensen investeren vooral in het mooier maken van de achtertuin terwijl de voortuin het visitekaartje is van je huis. Het is dus de hoogste tijd om de voortuin aan te pakken. Door je tuin te verlichten ziet het er gelijk een stuk gezelliger uit én kun je ook ’s avonds van je tuin genieten.

2. Buitenverlichting is sfeervol én praktisch

Wil je meer sfeer in de voortuin? Licht dan bijvoorbeeld de planten en bloemen in de border uit met spotlights. Houd je het liever praktisch? Misschien zijn grondspots iets voor jou. Deze spotjes kunnen gewoon in de tegels verwerkt worden en verlichten het pad naar de voordeur zodat jij ‘s avonds veilig door de voortuin kan lopen.

3. Buitenverlichting schrikt ongenode gasten af

Met buitenverlichting maak je jouw voortuin tot slot ook veiliger. Inbrekers lopen namelijk sneller voorbij aan een goed verlichte voortuin. Monteer bijvoorbeeld een wandlamp naast de voordeur, zo heb je zelf direct beter zicht op degene die voor de deur staat!

Lobke Taal
ID: 8585

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven