Huis
Tuin
Video

Hiermee creëer je een festivalgevoel in je eigen tuin

Geen zin, tijd of geld om naar een festival te gaan? Geen probleem! Je creëert gemakkelijk een festivalgevoel in je achtertuin. Muziekje aan, wat vrienden over de vloer en voor je het weet heb je je eigen festival. Wij geven je tips.

Verschillende delen

Op festivals heb je verschillende podia en stages die allemaal weer een andere sfeer hebben. Dit kun je ook nabootsen in je tuin. Doe dit door verschillende materialen te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een hoek met gras en een andere hoek met grind. De verschillende zones kun je versterken door schuttingdelen.

Een vuurkorf

Een populaire plek op een festival: de stage waar je even heerlijk tot rust kan komen. En hierbij hoort natuurlijk een vuurkorf. Lekker warm voor op koude dagen, en ook stijlvol en knus voor op dagen waarop je ‘m liever niet aan hebt staan door de warmte.

Een hangmat

Ook leuk voor de stage waar je tot rust kan komen: de hangmat. Heerlijk om in te hangen na een dag werken, of nadat je urenlang hebt gedanst in je achtertuin.

Lampjes

Wat is een festival zonder lampen? Maak daarom een lichtplan voor in je tuin waarin je kijkt wat voor soorten verlichting je wil combineren in je festivaltuin. Zo staan lichtsnoeren meteen gezellig, die je kunt combineren met lampionnen.

Fotocredits:

Headerfoto: Elviss Railijs Bitāns -Pexels

Julia Dilissen
ID: 8921

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven