Huis
Tuin
Video

Ideaal voor je viervoeter! Deze budgetsupermarkt verkoopt nu een hondenzwembad

Puf, hijg, zucht. De komende tijd is het behoorlijk warm, en dat merk je. Ook je hond kan het zwaar krijgen in de hitte, dus verkoeling voor hem vinden is belangrijk. Bijvoorbeeld met dit handige zwembad speciaal gemaakt voor honden.

Hondenzwembad

Ook je hond heeft het behoorlijk warm wanneer het kwik stijgt. Fijn dus voor ‘m als je een handje helpt om hem koel te houden. Met een hondenzwembad bijvoorbeeld! Hoe leuk is dat? Zo weet je zeker dat je hond lekker koel blijft.

Extra stevig

Je kan natuurlijk ook een normaal zwembadje aanschaffen, maar het handige aan een ‘eigen’ zwembad voor de hond is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de randen kapotgaan: die zijn extra stevig gemaakt. Ook is de bodem bedekt met een antislipbodem. Daarnaast is het stukken schoner dan zwemmen in hetzelfde badwater als de hond.

Hebben!

Denk jij nu ook: mijn lieve viervoeter moet er een hebben, wees er dan snel bij: ze zijn nu in de aanbieding bij Lidl. Voor €39,99 kun je je hond al laten genieten van een heerlijk verkoelend zwembadje. Maar let op, ze zijn alleen online te verkrijgen!  

Bekijk ook:

Fotocredits 
Artikelfoto’s: Lidl

Bron: Lidl

Christa Koeyvoets
ID: 8729

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven