Huis
Tuin
Video
Tuintips

Lichtplan tuin aan het water

Tom maakte voor Ivar en Margret een tuin die voldoet aan al hun wensen. 's Avonds wordt de tuin nog sfeervoller met de verlichting van in-lite. Wil je alles weten over het lichtplan? Lees dan snel verder.

Het lichtplan is door de experts van in-lite gemaakt op basis van het tuinontwerp. Dit ontwerp zit vol met verschillende elementen, zoals de loungeplek, de trap, het pad naar de opslag, de boom op de vlonder en de lamellenwand. Per element is er buitenverlichting uitgekozen die past bij het element en de functie die het heeft in de tuin. 

In de schijnwerpers

In de Volendamse tuin hebben de BIG CUBID DARK en CUBID DARK een hoofdrol. De vierkante vorm past goed bij de strakke lijnen en hoeken in het ontwerp. Bij de grotere elementen, zoals de loungeplek aan het water en de lamellenwand, is ook voor het grotere model gekozen. Deze geeft genoeg licht om op de loungebank lekker een boek te lezen, maar is tegelijkertijd ook heel sfeervol. Bij de trap naar de plek aan het water is de kleinere CUBID DARK gebruikt voor het uitlichten van de traptreden. Dit geeft de trap een luxe uitstraling. 

Functioneel en sfeervol

Aan de pergola is de MINI SCOPE CEILING gemonteerd die het pad naar de opslag goed verlicht. Handig als Ivar of Margret 's avonds iets uit de berging nodig hebben. Deze opbouwlamp aan de pergola is makkelijk te monteren en heeft daarnaast een speciaal kapje met een honingraatstructuur. Deze lens zorgt er voor dat de spot niet fel aan je ogen is en heeft een strakke uitstraling. 

Kers op de taart

Om de tuin helemaal af te maken is er op meerdere plekken verlichting aangebracht die voor de sfeer én de juiste balans in de tuin zorgen. De grondspots FLUX lichten de boom mooi uit en zijn ook gebruikt voor het terras. In de beplanting zijn de buitenspots MINI SCOPE geplaatst. Dankzij deze verlichting ziet de tuin er nóg luxer en sfeervoller uit. Wil je meer weten over de verlichting in de tuin? Lees dan alle informatie over deze tuin in Volendam op in-lite.nl.

ID: 2419

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven