Huis
Tuin
Video

Zo gezellig: deze supermarkt verkoopt vanaf vandaag deze te leuke fruit-parasols

In de zomer is een parasol geen overbodige luxe. Op het strand of in de tuin is een beetje schaduw wel fijn. Nu wil je natuurlijk wel een leuke variant, maar de meeste zijn vaak toch een beetje saai. Tot nu, want deze supermarkt verkoopt parasols met fruitprint!

De Lidl verkoopt namelijk vanaf 11 juli verschillende parasols met vruchten erop afgebeeld. Zomerser kan bijna niet!

Lidl verkoopt deze week drie verschillende parasols: een met een kiwi, een met een sinaasappel en een met een meloen erop afgebeeld. Deze vruchten zijn natuurlijk hét teken van zomer. Als je onder deze parasols zit krijg je dus gelijk een vakantiegevoel!

Handig

De parasol is verstelbaar van 160 tot 200 cm en past dus in iedere tuin of op ieder balkon. Ook is hij natuurlijk ideaal om mee naar het strand of naar het park te nemen. Je hebt dan sowieso de schattigste parasol!

Lidl

De parasols zijn vanaf donderdag 11 juli verkrijgbaar bij de Lidl-filialen. Ze kosten 9,99 euro, dus ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. Zit er geen Lidl in de buurt? Dan is hij gelukkig ook gewoon online te bestellen.

Julia van Rijn
ID: 8801

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven