Huis
Tuin
Video

Creëer een mediterrane sfeer in de tuin met tegels met een printje

Wil je het hele jaar door zomerse sferen proeven? Kies dan voor een mediterrane sfeer. Hoe doe je dit? Met leuke, tegels met print natuurlijk!

Tegels met een patroon of print zijn er in alle kleuren, maten en vormen. Wij zetten de leukste voor je op een rijtje.

Zwart-wit

Voor een subtielere print kun je voor zwart-witte tegels kiezen. Je kunt hier alle kanten opgaan. Zwart en wit zijn kleuren die je met alle andere tinten kunt combineren. Je kunt dus helemaal los gaan met gekleurde kussens of kleden. Je kunt het daarentegen ook rustig houden zodat alle aandacht naar de mooie tegels gaat.

Gekleurd

Tegels met een motiefje zijn natuurlijk ook met een kleurtje verkrijgbaar. Dit ziet er extra zomers uit. Een lichtblauwe kleur kun je, net zoals bij de tuin hieronder, mooi combineren met wit. Je kunt ook verschillende kleuren combineren, maar kijk wel uit dat het niet te heftig en druk wordt.

Verschillende prints

Wat je ook kunt doen, is allemaal tegels leggen met een andere print, maar wel in dezelfde kleur. Zo krijg je een iets speelser effect wat nog wel enigszins rust uitstraalt. 

Tegels op de muur

Je hoeft je tuintegels natuurlijk niet altijd op de grond te leggen. Mediterrane tegels staan ook leuk op de muur! Je kunt er hier voor kiezen om een half muurtje met tegels te maken, of juist de hele muur te tegelen.

Heb je na al deze foto's ook zo'n zin om je tuin opnieuw te betegelen? Denk dan ook nog even aan deze dingen voordat je dat doet.

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: @dabito
Foto 2: Brittanymakes
Foto 3: Emily Henderson
Foto 4: Eigen Huis en Tuin

Foto 5: Eigen Huis en Tuin

Julia van Rijn
ID: 8079

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven