Huis
Tuin
Video

Deze regentonnen zijn alles behalve lelijk en ouderwets!

Een regenton heeft een beetje een ouderwets imago, en mooi zijn ze ook niet altijd te noemen. Toch is het ontzettend nuttig! Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook stijlvolle exemplaren.

Dat er meerdere redenen zijn om een regenton aan te schaffen, wisten we al. Nu hebben wij zelf altijd een lichtelijk ouderwets beeld van een regenton. Vaak is het een bruin houten vat met en kraantje eronder. Een ander voorbeeld van een typische regenton is zo’n legergroene ton van kunststof. Deze staat natuurlijk niet heel stijlvol in je tuin, ook al is hij hartstikke nuttig. We moesten maar genoegen nemen met deze saaie tonnen, zodat we van alle voordelen konden genieten die de regenton met zich meeneemt.

Tot vandaag! Wij kwam er namelijk achter dat je ook hele mooie regentonnen kunt kopen tegenwoordig, die daadwerkelijk mooi staan in je tuin! Wat dacht je van een regenton die lijkt op een plantenbak, waar je zelfs een plantje bovenop kunt zetten! Heb je liever wat anders? Dan kun je ook kiezen voor een leuke terracotta pot met een kraantje aan de onderkant!

Fotocredits:

Headerfoto: KatinkavomWolfenmond - Pixabay
Foto 1: Garantia

Esmée Duindam
ID: 9817

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven