Huis
Tuin
Video

Trend alert: 3x op safari in je eigen tuin

We gaan op safari! En dat zien we terug dicht bij huis, want safari is namelijk de nieuwste trend op tuingebied. En dat krijg je gemakkelijk voor elkaar. Kijk je mee?

1. Rotan

Natuurlijk, niets past beter bij de safari-stijl dan rotan. Rotan is een massieve soort liaan waar prachtig meubilair van gemaakt kan worden. Let wel op, want rotan kan best tegen een stootje, maar geregeld een regenbui vindt het materiaal niet fijn. Zet het dus onder een afdak of bedek het meubilair wanneer je het niet gebruikt.

2. Bladgroen

Safari-sferen creëer je in een handomdraai met de juiste set planten. Varens, palmen en andere planten met grote bladeren staan zeker leuk. Let wel goed op: niet alle tropische planten doen het even goed in ons kikkerlandje.

3. Kleur- en materiaalkeuze

Beige, gebroken wit, zachte pastelkleuren… zolang het maar licht is, past het bij de safari-sfeer. En let ook eens op de stofkeuze: katoen en linnen voor de bekleding van banken, stoelen en kussens zijn ideaal. Ook hartstikke mooi: gevlochten manden en tapijten.

Zie jij jezelf al zitten in een safari-tuin?

Bekijk ook:

 

Fotocredits:
Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: Karwei
Foto 2: Casa
Foto 3: Homefreak
Foto 4: Magnolia_lane_ - Instagram

Christa Koeyvoets
ID: 8307

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven