Huis
Tuin
Video

Briljant: deze stoel laat je ongestoord genieten zonder dat muggen je lek prikken

Heerlijk, die zomerse temperaturen! Alleen iets minder is het feit dat dit ook altijd gepaard gaat met honderden muggen die het allemaal op jou gemunt lijken te hebben. Gelukkig ben je in deze briljante stoel veilig!

Vooral tijdens zwoele zomeravonden is het heerlijk om tot lekker laat buiten te zitten. Op de camping voor je tentje, in de tuin of op een terras. Allemaal even fijn. Mits er geen muggen zijn natuurlijk. 

Je redder in nood

Maar… ben je in het bezit van de ‘SwimWays Kelsyus Original Canopy’-stoel mét insectenscherm, dan is dat verleden tijd. Hiermee kun je namelijk ongestoord in de buitenlucht zitten, zónder dat je geprikt kan worden door muggen en andere vervelende insecten.

muggenstoel

Opvouwbaar

Zijn er geen muggen in de buurt? Dan kun je de hor ook gewoon opbergen in de overkapping boven de stoel, die tevens dient als zonnescherm. En niet alleen de insectenhor is opvouwbaar, ook de stoel is makkelijk op te vouwen en mee te nemen. 

muggenstoel
muggenstoel

Klinkt te mooi om waar te zijn? Als we de recensies mogen geloven niet. De stoel krijgt een gemiddelde van 4,2 sterren op een schaal van 5. Mooie score dus! Wij zijn om! 

Hebben?

Op het moment van schrijven is de stoel helaas uitverkocht (snappen we best), maar je kunt ‘m evengoed hier bestellen. Dan krijg je ‘m opgestuurd zodra de stoel weer op voorraad is! 

Marjolein Sintenie
ID: 8816

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven