Huis
Tuin
Video

Van kale en onpersoonlijke tuin naar Ibiza strandtent sferen

Ron en Duco hebben hun huis in Voorhout gekocht en zijn hard aan het klussen om hun eigen plek ervan te maken. De tuin heeft echter nog weinig aandacht gehad en daar schieten Huib en Tom te hulp!

Tom en Huib beginnen met het kindergedeelte voor dochter Liv. Hier komt het door Ron en Duco zelfgemaakte speelhuisje in te staan. Er worden mooie eikenhouten palen geplaatst om diverse gedeeltes af te schermen in de tuin. Daarnaast komt een grote overkapping te staan waar ze heerlijk kunnen relaxen en loungen.

Doordat er diverse soorten tegels geplaatst worden, creëer je gelijk verschillende ruimtes in de tuin. Tom en Huib plaatsen diverse borders met geweldige bomen en bamboeplanten erin die heel erg lijken op strand- en duinplanten. Ze zetten ook nog mooie bamboeplanten onder de overkapping in grote plantenpotten. Zo krijg je echt dat beach gevoel in de tuin!

Er komt een grote buitenkeuken inclusief barbecue. Zo kunnen de heren lekker buiten koken, terwijl ze hun spelende Liv in de gaten houden. Tom plaatst als laatste nog goede verlichting om een gezellige sfeer te creëren.

Denise kleedt de tuin helemaal aan met loungebanken, hangstoelen en een daybed van oude pallets. Het strandtentgevoel is zeker aanwezig en de bewoners kunnen nu eindelijk met zijn drietjes genieten van deze heerlijke plek.

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 10176

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven