Huis
Tuin
Video

Haal binnen naar buiten met een vloerkleed in de tuin

We hebben bijna allemaal een lekker vloerkleed in de woonkamer, slaapkamer of zelfs keuken. Het is lekker warm aan je voeten en ziet er ook nog eens gezellig uit. Dus waarom zou je er niet een buiten neerleggen?

Een vloerkleed in de tuin wordt steeds populairder, zeker nu het steeds warmer wordt. Ook steeds meer bedrijven maken vloerkleden speciaal voor buitengebruik.

Het huiskamergevoel

Door een vloerkleed bij je tuinset buiten te leggen, creëer je een echt huiskamergevoel. Het wordt er een stuk gezelliger door. Ook zijn er veel verschillende kleuren, stoffen en patronen vloerkleden. Hierdoor kun je elke stijl creëren die je maar wil.

Comfort

Een vloerkleed in de tuin is niet alleen mooi, maar ook heel lekker en comfortabel. Je kunt in de zomer lekker op blote voeten door de tuin wandelen als er een kleed ligt. Je hoeft je geen zorgen te maken om scherpe dingen en je kunt het kleed gewoon stofzuigen.

Bohemian look

Een kleed in de tuin past perfect bij een bohemian look. Ga voor een of meerdere kleden met een gekleurd patroon en combineer deze met verschillende kussentjes en lampjes. Dit ook gelijk heel zomers en is gezellig om ‘s avonds bij te zitten.

Op het balkon

Heb je geen tuin maar wel een balkon? Hier kun je al helemaal een kleed neerleggen. Je kunt voor een kleine gaan, maar ook voor een die het hele balkon bedekt. Zo lijkt het net alsof je kamer doorloopt in het balkon als je de deur open hebt staan.

Naast een kleed, horen er nog meer dingen thuis op je balkon. Dit zijn een aantal echte musthaves!

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: Swoon worthy
Foto 2: @caffeineandcacti
Foto 3: @Tatjanas_world_
Foto 4: Justina Blakeney
Foto 5: Shin - Roomclip

Julia van Rijn
ID: 8063

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven