Huis
Tuin
Video

4x de mooiste en meest stijlvolle vuurschalen

Op zoek naar iets wat net even anders is dan de standaard vuurkorf? Een vuurschaal staat altijd goed én is ook nog eens gezellig én stijlvol.

Klassiek zwart

Het is niet meer dan logisch dat de zwarte gietijzeren vuurschaal als klassieker gezien kan worden, want door z’n simpliciteit past ‘ie goed thuis in de meeste tuinen. Met deze vuurschaal zit je nooit fout!

Chic met koper

Ons doet ‘ie een beetje denken aan een steeldrum, deze chiqiue koperen vuurschaal. De ideale toevoeging aan een tropische tuin dus, en een echte eyecatcher.

Strak en modern

Wow: deze strakke vuurschaal is hartstikke modern. Doordat hij verhoogd is, is ‘ie daarnaast ook ideaal om er eten op te bereiden. Marshmallows bijvoorbeeld!

Met houtopslag

Wil je geen stap hoeven verzetten om de vuurschaal te voorzien van meer hout, dan is dit het exemplaar voor jou. Door het handige vak onder de schaal is het brandhout altijd dichtbij. Ook deze vuurschaal is daarnaast uitermate geschikt om iets lekkers op te roosteren.

Christa Koeyvoets
ID: 8280

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven