Huis
Tuin
Video

Hebben! Deze tap laat je rechtstreeks uit een watermeloen drinken!

Denk je aan watermeloen, dan denk je aan zomer! Hét ideale fruit tijdens zwoele zomeravonden. Hoe ideaal is het dus als je rechtstreeks uit een watermeloen kunt drinken?! Deze watermeloentap maakt het mogelijk!

Ja, dat lees je goed. Er bestaat een tap die een watermeloen om kan toveren tot watermeloenbar. Schroef de ‘Final Touch watermeloen tap’ in je watermeloen... en tappen maar!

watermeloentap

Kleine kanttekening

We horen je al denken: ‘Is het dan echt een kwestie van de tap er in schroeven en je kunt meteen drinken?’ Nee, helaas niet helemaal. Je moet er wel eerst wat voor doen. Eerst even de onderkant vlak afsnijden zodat ‘ie rechtop kan staan, vervolgens een opening maken aan de bovenkant, de binnenkant uithollen en blenderen, de tap erin schroeven, het sap weer teruggieten én de deksel er weer op doen. Nu dan echt: tappen maar! 

Maar he… is het eenmaal gefixt, dan is het natuurlijk wel extra leuk om rechtstreeks uit de watermeloen te kunnen drinken. Bovendien staat het natuurlijk hartstikke feestelijk! 

Twijfel je of je watermeloen rijp is of niet? Met deze tips kom je erachter! 

Hebben?

De watermeloentap is online verkrijgbaar, onder andere bij AliExpress en Bol.com

Marjolein Sintenie
ID: 8756

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven