Huis
Tuin
Video

Deze zwembaden zijn niet alleen verkoelend, maar ook nog eens prachtig!

Een zwembad in de tuin is de ultieme luxe. ‘s Zomers heerlijk afkoelen of in de ochtend een paar baantjes trekken. Wie wil dat nou niet? Mocht een eigen zwembad in de tuin toch niet mogelijk zijn, dan kun je altijd nog even wegdromen bij deze prachtige exemplaren.

Wie droomt er nou niet van een luxe zwembad in de achtertuin?

Groot zwembad

Een groot zwembad in de tuin is heerlijk voor als je ook een grote tuin hebt. Het is ontzettend leuk als je kinderen hebt, want die zijn in de zomer de hele dag zoet. Ook kun je natuurlijk zelf een paar baantjes trekken (of een bommetje doen!).

Klein bad

Je hoeft echter geen grote tuin te hebben voor een zwembad. Een klein zwembad is ook heerlijk. Kleine zwembaden zijn er in alle varianten: een betaalbaar opblaasbad, een jacuzzi, maar natuurlijk ook een ingebouwd zwembad. Voor ieder wat wils dus!

Tropische sferen

In een tropisch resort hoort natuurlijk een zwembad en mooie palmen. Waarom zou je deze sferen dan niet naar thuis halen? Met tropische bomen en planten en een schattig stenen paadje heb je zo Bali in je eigen achtertuin.

Boven de grond

De meeste zwembaden zijn eigenlijk kuilen in de grond. Echter zijn er ook varianten die een stuk boven de grond uitsteken. Dit staat ten eerste heel mooi, maar het is ook veilig. Je kinderen kunnen dan bijvoorbeeld niet per ongeluk het zwembad in rennen.

Julia van Rijn
ID: 8707

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven