Huis
Tuin
Video
& Pokon

Eindelijk écht lente: tijd om je tuin klaar te maken!

Inmiddels is de lente écht van start gegaan en wordt het steeds warmer in ons kikkerlandje: tijd om de bloemetjes weer buiten te zetten! Letterlijk, want je kan weer lekker in de slag in de tuin. Tijd om je tuin lente- en zomerklaar te maken.

Tijd voor planten en bloemen!

Nu het begin van de zomer in zicht is, is er een slechts een groepje bloembollen beschikbaar die je nu nog kunt planten. Denk aan de Begonia, Freesia, Gladiolen en Lelietjes van dalen! Deze bollen vrolijken ongetwijfeld je tuin op, en dat kan je wel gebruiken na de winter. Voor het poten van bollen of planten in pot hebben we nog een goede tip voor je: door Pokon Hydrokorrels te gebruiken voorkom je dat ze straks onder water staan als het een keer regent. Want ja, we wonen toch in Nederland!

Het gras is niet áltijd groener bij de buren

Tijd om wat aan het gazon te doen! Heb jij het dode gras en stukken onkruid en mos al verwijderd? Top! Zo niet, snel doen! Nu het niet meer onwijs koud wordt buiten is het de hoogste tijd om je gazon nieuw leven in te blazen. Om er vervolgens voor te zorgen dat je gazon genoeg voedingsstoffen krijgt is Pokon Gazonmest een goed idee, dit product bevat magnesium en ijzer waardoor je gazon snel een mooie, groene kleur krijgt. Heb je écht heel veel last van mos? Dan is Pokon Mos Weg een goede optie. De naam zegt het al, weg met mos!

Klein maar fijn

Ben je niet gezegend met een tuin maar heb je wel een balkon of dakterras? Niet getreurd! Er zijn ook genoeg planten die het goed doen in een pot, denk aan de Geranium, Lavendel en de Kalanchoë. Nog leuker is de potgrond van Pokon, speciaal voor terras- en balkonplanten. In deze grond zit genoeg voeding voor ongeveer 100 dagen en de grond houdt vocht vast. Daarnaast krijgt de plant beschikking over bouwstoffen die de plant sterker maken door de toevoeging van rijstkaf. Zo krijgt de plant meer weerstand tegen ziektes en plagen.

Meer tips voor een mooie tuin of balkon? Ga naar www.pokon.nl!

Meer tips voor een mooi gazon? Ga naar www.pokon.nl!

Lobke Taal
ID: 8404

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven