Huis
Tuin
Video
& Mobilane Kant & Klaar Hagen

Hiermee is je tuin binnen no time groen

Kan je tuin wel wat sfeer gebruiken maar heb je niet het geduld om jaren te wachten op een volgroeide tuin? Ga dan voor een kant-en-klaar haag!

De voordelen van een kant-en-klaar haag

Een kant-en-klaar haag zorgt ervoor dat je schutting of kale, saaie muur weer leven krijgt. Ook is een kant-en-klaar haag ideaal als je even helemaal klaar bent met glurende buren. Een voorbeeld van zo’n haag is de Euonymus ‘Dart’s Blanket’ van groenspecialist Mobilane. De haag heeft een hoogte van 180 cm, waardoor je tuin hiermee een stijlvolle en complete uitstraling krijgt.

De handige kardinaalsmuts

Je mag de Euonymus ‘Dart’s Blanket’ ook de kardinaalsmuts noemen. De haag is opgekweekt langs een roestvast stalen raster. Handig als de oppervlakte van je tuin niet zo groot is. Doordat de kardinaalsmuts al meerdere jaren is gekweekt heeft de haag een volwassen uiterlijk.

Hoe plant je de haag?

Ben je geen Tom en heb je geen groene vingers? Dan kun je gelukkig toch zelf een kant-en-klaar haag plaatsen. Zorg wel voor verse tuingrond in de plantgeul en geef de haag genoeg water. Zo ontwikkelen de wortels zich vanzelf in de grond.

Kijk voor meer informatie over kant-en-klaar hagen op de website van Mobilane!    

ID: 4500

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven