Huis
Tuin
Video

Van zandstrand naar natuurlijke, sfeervolle duintuin!

Tim en Mieke wonen in Almere en hun tuin -ahum- strandje is wel toe aan een beetje groen. Ze willen graag een tuin met natuurlijke vormen en materialen. Ze moeten wel rekening houden met de ondergrond en de eisen van de omgeving, dus Tom moet creatief zijn met de beplanting.

Robuust & natuurlijk

Deze week hoeft Tom de tuin niet leeg te halen én er is ook geen extra zand nodig, dat is er namelijk al genoeg! Hij kan daarom direct starten met de beplanting. Hij begint deze klus met het planten van de Oostenrijkse den, deze boom kan goed tegen de gure zeewind en is dus geschikt voor deze omgeving. Hij gebruikt deze keer geen normale schutting maar gaat voor robuuste kastanjehouten palen. Hij creëert een speelse look door de palen op verschillende hoogtes in de grond te boren.

Ook het balkon wordt onder handen genomen!

Niet alleen de tuin, maar ook het balkon van Tim en Mieke wordt aangepakt. Daar plaatst Tom een verticale, zelf bewaterende plantenbak. Nadat de plantenbak hangt gaat Tom aan de slag met een vlonder van bamboehout. Op het balkon komt een zitje waar Tim en Mieke straks lekker kunnen relaxen, daarnaast zet Tom een paar leuke potten met planten in de tuin.

Surf's up!

In de tuin gaat Tom voor zandkleurige bestrating, hoe kan het ook anders! Hij legt de tegels horizontaal tegen de gevel, zo lijkt de tuin groter. Achter in de tuin plaatst Tom een buitendouche, die Tim en Mieke straks kunnen gebruiken als ze lekker hebben gesurft. 

Klaar voor de zomer

In de tuin komt ook nog een vlonder met pergola, met daaronder een grote eettafel én een zelfgemaakte bank met een kampvuurtje. Reken maar dat dat genieten wordt deze zomer!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Gardena
Capi Europe
Pokon 

MET DANK AAN
Amagard
Bosch  
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
GaderoHaardhout.com
In-Lite Design
Nesling
Proven Winners
Terras & Trends
Vuurkorfwinkel.nl

Lobke Taal
ID: 8352

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven