Huis
Tuin
Video

Geen vogels in de tuin? Zo kun je alsnog (van heel dichtbij) nestelende vogels zien!

Het is weer lente! Dat betekent dat de nestjes weer worden gebouwd en de eitjes weer worden gelegd. Misschien gebeurt dit zelfs bij jou in de tuin! Mocht je toch niet zo’n geluk hebben, dan is er nog een hele andere manier om de vogels op de voet te volgen.

Gewoon vanaf de bank! Op de website van de Vogelbescherming kun je namelijk dag en nacht live de vogels en straks ook babyvogels zien!

Live vogels volgen

De vogelbescherming heeft bij de nestjes van 11 verschillende vogels een camera geplaatst. Hier kun je live alles zien wat ze doen. Daarnaast staan er op deze website ook fragmenten van de leukste momenten van de vogels. Een tip voor de vogelliefhebber dus!

Broedcam

De camera’s staan gericht op de nestjes en staan ook binnenin een aantal vogelhuisjes. Je kunt dus live zien hoe de vogels hun eitjes leggen en uitbroeden. En zelfs nog leuker: je ziet straks ook de eitjes uitkomen en de baby’s opgroeien. Bij de lepelaar is dat al gebeurd!

Julia van Rijn
ID: 8278

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven