Huis
Tuin
Video

3x zo bespaar je op een leuke manier geld op vakantie

Het hele jaar heb je geld gespaard om er lekker even tussenuit te kunnen gaan. Maar tijdens de vakantie vliegt het geld er veel sneller uit dan je zou willen. Hoe bespaar je geld op vakantie zonder dat je hier allerlei dingen voor moet laten?

1. Zoek leuke gratis activiteiten

Niet alles hoeft geld te kosten. Zoek uit welke mooie parken er op je bestemming te vinden zijn en ga hier een lekker middagje vertoeven. Op zoek naar iets sportiefs? Er zijn genoeg hikes te vinden die je prachtige uitzichten laten zien zonder dat je hier geld aan kwijt bent. In veel steden vind je ook free walking tours, waarbij iemand je gratis de stad laat zien. Hierna kun je zelf bepalen of je voor de tour wil betalen en hoeveel je ervoor wil betalen.

2. Eet lokaal

In toeristische restaurants vind je vaak niet het authentieke eten, én betaal je de hoofdprijs. Niet ideaal voor je reisbudget. Ga daarom op onderzoek uit en bezoek lokale eettentjes. Ben je bang om ziek te worden van lokaal eten? Zoek dan een eettentje op die vol zit met locals. Zo weet je bijna zeker dat het eten goed moet zijn.

3. Neem eigen eten en drinken mee

Niemand vindt het leuk om vijf euro te betalen voor een simpel blikje cola. Toch zul je dit tegenkomen op vakantie als je op een toeristische plek of op de luchthaven bent. Het scheelt enorm als je precies hetzelfde blikje cola al in de supermarkt hebt gekocht voor een normale prijs.

Fotocredits:

Headerfoto: Belart84 -Unsplash

Julia Dilissen
ID: 8818

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven