Huis
Tuin
Video
Slaapkamer

Behang van hout

Binnen spelen, maar toch dat gevoel van buiten hebben. Thomas heeft op de speelzolder verschillende blikvangers gemaakt en één daarvan is het wandje met houtprint.

Op de speelzolder in Elst wordt de natuur van buiten naar binnen gehaald, dankzij het behang met houtprint van Graham & Brown en een decoratieve boomDit behang zorgt voor een stoer effect in de ruimte, want het is natuurlijk wel een echte mannenzolder. Zowel de wand als de boom wordt behangen met deze print. Het is zo net alsof de boom uit de wand komt. Dit maakt van de wand één geheel. 

Achter het behang plakken

Het behang is niet echt van hout, maar het is vliesbehang met een houtprint. Bij vliesbehang lijm je altijd de muur in , in plaats van het behang zelf. Zo kun je extra snel behangen, omdat je eerst de wand inlijmt en hierna de stroken behang er zo op plakt. Geen gedoe met het inlijmen van de behangstroken. Bij behangen kan er eigenlijk niks fout gaan. Mocht er toch een plooi in het behang komen, dan geen paniek! Je trekt gewoon even het behang los en plakt het opnieuw vast tot het goed zit.   

 

 

ID: 2436

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven