Huis
Tuin
Video

Opvallende trend: prachtig behang waar je bijna duizelig van wordt

Een behang met een printje, daar zijn we sowieso voor in. Maar… het kan nog een stapje verder. Deze behangtrend is zó gewaagd dat je er zelfs een beetje duizelig van wordt.

Zou het wat voor jou zijn?

3D-Kubus

Een simpele manier om je muur een driedimensionaal effect te geven is door met kubusvormen te spelen. Door die drie simpele streepjes of vlakken continu te laten herhalen creëer je dit effect al heel gemakkelijk. Een wand vol optische illusies!

kubus behang
kubus behang

Of ga voor next level kubussen met een chique touch: 

kubus behang

All the way

En wil je helemaal all the way gaan? Dan kun je ook voor zoiets gaan als David Kaihoi in huis heeft. Van vloer tot plafond, alles in deze hal zorgt voor verwarring. Let wel op als je ‘s avonds met een slokje teveel op thuiskomt, want in nuchtere staat zorgt dit behang al voor duizeligheid, laat staan als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken…

behang

Wirwar

Geen kubussen, maar simpelweg een wand vol blauw-gouden cirkeltjes die om en om naar een andere kant wijzen, waardoor er een heel gaaf patroon ontstaat. Op het eerste oog lijkt het een wirwar aan vakjes, maar als je iets langer kijkt zie je al gauw een molen-patroontje.

behang

Heb je nu zelf ook zin gekregen om te gaan behangen?
Dan zijn deze tips onmisbaar!

Fotocredits
Headerfoto: Thomas Loof - Elle Decor
Foto 1: Kavka Designs
Foto 2: Happy Wall  
Foto 3: Etsy
Foto 4: Thomas Loof - Elle Decor  
Foto 5: Burke Decor

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 4504

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven