Huis
Tuin
Video

Saaie muren zijn er om te pimpen! 4 creatieve opties

Een saaie muur is verleden tijd met onze creatieve ideeën voor muurdecoratie. Met deze 4 originele tips pimp je in de kortste keren die eentonige muren. Kleed je muren bijvoorbeeld aan door een sierlijst of fotobehang te gebruiken. Bekijk het filmpje en doe nieuwe inspiratie op voor je interieur!

Stoere achterwand

Een commode hoeft niet alleen maar lief te zijn. Met een paar stoere tegels verander je de uitstraling van een commode in een handomdraai. Het toevoegen van een handige wandplank zorgt ervoor dat alle belangrijke spullen binnen handbereik liggen. Mochten stoere tegels niet helemaal je ding zijn en ga je liever voor schattig, dan kun je kiezen voor tegeltjes met een patroon of een pastelkleurtje.

Sierlijst

Het is niet moeilijk om op een eenvoudige wijze met het gebruik van sierlijsten een groot effect te hebben op je muren. Met montagekit, schroeven of spijkertjes monteer je op eenvoudige wijze sierlijsten op je muur. Door met stijllijsten een asymmetrisch vakken patroon te maken, creëer je een klassieke look voor je muren.

Nepraam

In een kelder of zolderruimte is het niet altijd gebruikelijk om een raam te treffen. Om toch het effect van daglicht te krijgen, kun je een nepraam maken. Het raam bestaat uit twee delen: het kader van van hout waar de lichtsnoeren ingaan en het raster van houten latten. Over het kader span je een doek met een afbeelding naar keuze.

Fotobehang

Waan je in een andere wereld in je eigen huis door het gebruik van realistisch fotobehang. Het fotobehang plaats je zoals je vliesbehang zou plakken. Maar het hoeft natuurlijk niet verplicht een palmstrand of bosgebieden te zijn, je kan namelijk ook denken aan foto’s van bloemen, auto’s of gebouwen.

ID: 3126

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven