Huis
Tuin
Video

Trend comeback: zo kun je bloemenbehang modern stylen

Terug van weggeweest: het bloemenbehang! Breng wat muurbloempjes aan, letterlijk! Er zijn diverse manieren om dit te stylen, dus kies de leukste uit en breng wat meer kleur in huis!

Benadruk je ruimte

Een mooi bloembehangetje hoeft helemaal niet truttig of hysterisch te zijn. Zeker niet wanneer je enkel een gedeelte van de muur ermee highlight. Zoals in dit nisje hierboven is gedaan, kun je de achterwand behangen met een bloemenbehang. Zo kun je het subtiel, maar toch uitgesproken verwerken! Daarnaast kun je ook in het kleurenschema van je meubels blijven. Zo hoeft het niet teveel eruit te springen, maar voegt het wel wat extra sfeer toe aan de ruimte.

Zo maak je de perfecte plant shelf
Kamerplanten

Een statement-wall

Kies dan één muur uit in de ruimte en behang deze volledig met een bloemenbehang. Je kunt kiezen voor een fijn behang in één kleur of voor juist een drukkere print met meerdere kleuren. Behang of verf de muren eromheen in een bijpassende of neutrale kleur. Zo springt deze statement wall er écht uit!

Ga ervoor!

Wil je er echt helemaal voor gaan? Dan kun je bijvoorbeeld een hele hoek van een kamer behangen met een mooie bloemenprint. Kijk hiermee wel uit dat het behang niet té druk is, omdat het geheel dan wel hysterisch kan worden. Houd de accessoires ook rustig in deze hoek. Zo houd je het geheel superstijlvol!

Fotocredits:

Alle beelden zijn eigendom van Eigen Huis & Tuin.

Esmée Duindam
ID: 9622

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven