Huis
Tuin
Video

Besparen? Koop een nieuwe tv!

Geld besparen kan simpel zijn, maar we durven te wedden dat je op sommige plekken meer kunt besparen dan je denkt. Met je tv bijvoorbeeld! Over deze bespaartip heb je misschien nog helemaal niet nagedacht.

Echt waar: soms moet je een beetje geld uitgeven om op den duur te besparen.  

Ouder model

Heb jij nog een wat ouderwetser model televisie in huis staan? Vooral plasma televisies, die een aantal jaren geleden razend populair waren, verbruiken veel energie. En dat dat geld kost, hoeven we je vast niet te vertellen. Ook heeft een plasmatelevisie een decoder nodig, die ook ieder jaar weer een paar tientjes kost.

Verbruik

Deze bespaartip klinkt je misschien gek in de oren: door een nieuwe televisie te kopen, bespaar je misschien wel een hoop geld. Laat je bij de aanschaf goed informeren over het energieverbruik van de gewenste televisie. Een niet al te grote LED-televisie haalt de kosten er al binnen enkele jaren uit. En dat duurt echt niet eeuwen: binnen zo’n vier jaar zou je al kunnen beginnen met besparen. Dat loont zich! 

Bekijk ook:

Fotocredits: Ajeet Mestry - Unsplash

Bron: ANBO

Christa Koeyvoets
ID: 8767

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven