Huis
Tuin
Video

Je verkoopt je huis sneller als je voordeur deze kleur heeft

Als je je huis gaat verkopen zorg je natuurlijk dat het er binnen tiptop uitziet. Maar heb je ook wel eens aan de buitenkant gedacht? Zo is de voordeur bijvoorbeeld hartstikke belangrijk.

Eerste indruk

De staat van de voordeur is bij het verkopen van je huis ontzettend belangrijk. Als die er netjes en verzorgd uitziet dan wordt je huis sneller verkocht. Maar waarom is dat nou? Dat is heel logisch eigenlijk. De voordeur is namelijk het eerste wat potentiële kopers van jouw huis zien. En het is toch echt zo... eerste indruk geldt het hardst!

Vrolijke kleuren

Maar wist je dat er meer is wat je aan je voordeur kunt doen om potentiële kopers over te halen? De kleur van de deur kan namelijk een grote impact hebben. Welke kleur het beste is, dat ligt aan de buurt waarin het huis staan. Woon je in een hippe wijk? Dan zorgen felle kleuren als roze, turquoise of geel voor een ‘wow-factor’! Is de wijk wat traditioneler? Dan zijn rustige kleuren, zoals donkerblauw of diepgroen een goede keuze.

Krijg waar voor je huis

Wil je jouw huis nog aantrekkelijker maken voor potentiële kopers? Lees deze vijf tips dan eens goed door.

Fotocredits
Headerfoto: Christian Stahl - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3998

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven