Huis
Tuin
Video

Toe aan een nieuw interieur? Zo doe je dat zonder er veel geld aan uit te geven

Ben je ook zo’n fan je het stylen van je interieur? Wij wel! Het liefst zouden we elke week wel wat nieuws erbij willen kopen. Helaas kan dat niet, dus dan maar je interieur opfrissen op een andere manier.

Meer spullen kopen is niet goed voor je portemonnee maar soms ook niet voor je interieur. Meer is niet altijd beter, dus je kunt beter kijken naar wat je al hebt. Daarom geven wij vijf tips over hoe je je interieur opnieuw stylt met weinig tot geen geld.

Schuiven

Om je woonkamer of slaapkamer een andere, frisse uitstraling te geven, kun je de meubels verplaatsen. Zet de bank een aan de andere kant van de kamer en je huis lijkt gelijk weer nieuw. Misschien ontdek je zelfs een betere indeling van de kamer en wil je niet meer terug.

Fotomuur

Je ziet het terug in steeds meer interieurs; de fotomuur, of gallery wall. Deze kun je om de zoveel tijd weer helemaal aanpassen zodat je kamer een hele andere sfeer krijgt. Misschien heb je nog leuke familiefoto’s, prints of restjes behang op zolder liggen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf wat moois schilderen. Je kunt er echt alle kanten mee op.

Textiel

Je kunt ook je textiel verplaatsen, bijvoorbeeld je kussentjes en dekentjes. Je hoeft niet per se nieuwe kussenslopen te kopen, je kunt ze ook gewoon verplaatsen. Misschien kun je de sierkussens op je bed verwisselen met die op je bank. Zo ontdek je weer nieuwe manier om ze te stijlen.

Bloemen en planten

Als je behoefte hebt aan meer groen in huis kun je wat doen met bloemen en planten. Deze kun je vaak voor een lage prijs kopen. Ook kun je je bestaande kamerplanten stekken, in een andere pot zetten of verplaatsen.

Opbergen

Als je huis even te vol wordt, kun je een aantal items voor een tijdje opbergen. Soms heb je items die er al zo lang staan, dat je ze helemaal over het hoofd ziet. Berg ze even op en haal ze een paar maanden later weer tevoorschijn. Zo is het net alsof je weer wat nieuws hebt.

Ook je badkamer restylen met een klein budget? Met deze tips maak jij in mum van tijd weer een feestje van je badkamer! 

Fotocredits
Headerfoto: StockSnap
Foto 1: Elizabeth French - Unsplash
Foto 2: Stephanie Harvey - Unsplash
Foto 3: Ifra Akhter - Unsplash

 Tekst
Julia van Rijn

ID: 4324

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven