Huis
Tuin
Video

Met deze tip bespaar je veel geld op eten

Elke dag naar de supermarkt is helemaal niet nodig. En kasten vol verpakkingen ook zeker niet. Deze simpele tip is goed voor het milieu en je bespaart ook nog eens geld. Dat wil iedereen toch?

Bulkverpakkingen

Er zijn genoeg winkels die het verkopen: bulkverpakkingen. Kilo’s met rijst of pasta in grote verpakkingen. Handig om te kopen, want zo hoef je minder vaak naar de winkel.  En bulkverpakkingen zijn een stuk goedkoper dan de kleine verpakkingen. 

Nu heb je maar één verpakking waar alles inzit. Dit scheelt een aantal verpakkingen per week, die ergens bij het afval belanden. Leuke tip hoor, die bulkverpakkingen aanschaffen: maar waar laat je het?

Glazen voorraadpotten

Sla alles op in glazen voorraadpotten. Je eten blijft lang houdbaar en je hoeft geen onhandige kilo verpakkingen op te slaan. Daarnaast staat het ook nog eens heel leuk op de keukenplank. Veel beter dan al die losse kartonnen en plastic verpakkingen toch?

Fotobronnen

Headerfoto: Laura Mitulla - Unsplash

ID: 3069

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven