Huis
Tuin
Video

Verhuizen? Zo kies je de juiste makelaar

Als je eindelijk de knoop hebt doorgehakt om te gaan verhuizen, begint het werk pas net. Een goede makelaar in de arm nemen kan helpen met proces net iets makkelijker te maken. Maar hoe kies je de juiste makelaar?

1. Vooronderzoek

Ga eerst eens op zoek naar de makelaars die bij je in de buurt werkzaam zijn. Ook in je netwerk kun je eens rondvragen. Kijk online naar recensies en bekijk websites van makelaars nauwkeurig. Check altijd of ze zijn aangesloten bij het NVM, VBO of Vastgoedpro. Dan weet je namelijk zeker dat ze verzekerd zijn én een goede opleiding hebben gevolgd.

2. Vergelijken

Heb je enkele makelaars geselecteerd, begin dan eens te vergelijken. Maak een afspraak om kennis te maken, en let vooral ook op het gevoel dat je bij de makelaar krijgt. Ook prijzen kun je nu het best vergelijken.  Maak aan de makelaars die je ontmoet duidelijk dat je nog aan het vergelijken bent tussen verschillende makelaars. Dat is wel zo netjes.

3. Gevoel

Het kan dat je 2 of 3 makelaars overhoudt. Zijn deze allemaal geschikt qua prijs en verkoopstrategie, let dan zeker eens op het gevoel dat je bij ze krijgt en in hoeverre er een klik is. Hij of zij gaat een enorm belangrijke taak vervullen, dus ook dit is van belang.   

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Weinstock - Pixabay

Bron: Dailycappuchino

Christa Koeyvoets
ID: 8557

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven