Huis
Tuin
Video

Met deze 5 tips kun je de waarde van je huis verhogen

Ga je je huis verkopen? Of ben je dat in de toekomst wellicht van plan? Dan wil je natuurlijk dat je huis zo veel mogelijk waard is. En die waarde kun je verhogen met de volgende simpele en goedkope tips.

Allereerst moet je jouw huis natuurlijk helemaal naar jouw smaak maken! Maar houd er met het verkopen van je huis wel rekening mee dat wat voor jou mooi is, niet de smaak is van een ander. Met de volgende tips geef je je huis een upgrade die je ook nog eens naar eigen wensen kan aanpassen. 

1. Tegels

Keukens en badkamers zijn vaak de doorslaggevende factor bij het kopen van een huis. En kopers zijn vaak gek op tegels in deze ruimte omdat ze makkelijk schoon te maken zijn en prachtig uitzien. Huur je hier liever niet iemand voor in? Thomas legt je hier uit hoe je zelf badkamertegels plaatst.

2. Een nieuw toilet

Een nieuw toilet kan de badkamer gelijk een stuk mooier en verzorgder maken. Het ziet er netter uit en dat is hartstikke gunstig voor de koper. Én voor jou natuurlijk.

3. Een nette voordeur

De voordeur is het eerste wat je ziet voordat je het huis in komt. Het is de eerste indruk en moet er daarom ook goed uitzien. De voordeur staat natuurlijk buiten en wordt daar aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Is de staat van de deur nog prima? Dan is een likje verf genoeg om je deur weer als nieuw te laten lijken. Is de deur al ouder en verder versleten? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe voordeur.

4. Zorg voor mooie raambekleding

Heb je nog oude lamellen of luxaflex voor je ramen? Misschien is het nu tijd om deze te vervangen. Kies voor mooie houten blinds of voor populaire shutters. Dit kan de sfeer van een kamer in één klap veranderen in positieve zin. 

5. Verwissel de handgrepen en knopjes van je keuken

Zoals we eerder al zeiden is de keuken vaak doorslaggevend voor het kopen van een huis. En om je hele keuken nu een make-over te geven, dat kan al snel erg prijzig worden. Door enkel de handgrepen van je kastjes en laatjes je vervangen door mooie, nieuwe handgrepen geef je je keuken al gelijk een hele nieuwe look.

Op zoek naar meer tips voor je huis? Lees ook deze artikelen:

Fotocredits
Header: Aduard Militaru - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3781

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven