Huis
Tuin
Video
In samenwerking met Bosch

Hiermee schroef je makkelijk accessoires op je muur

Even snel een schilderijtje of kapstok ophangen of een kast in elkaar zetten. Kleine klusjes die je snel geklaard wil hebben. Maar hoe doe je dit gemakkelijk?

Schroeven met accuschroevendraaier

Met een accuschroevendraaier! Met de Bosch accuschroevendraaier PushDrive kun je super gemakkelijk jouw kast in elkaar zetten. Je hoeft hiervoor niet eens op een knopje te drukken. Nadat je een lichte druk uitoefent op de schroevendraaier, begint ‘ie te draaien. Ideaal als je een kast in elkaar zet met veel verschillende schroefjes. Zo ben je lekker snel klaar, én heb je geen last van spierpijn de volgende dag. Klaar met je kast? Dan laad je het apparaatje gewoon even op met een USB-lader, waarna je ‘m makkelijk opbergt. De PushDrive accuschroevendraaier van Bosch is lekker compact, wat ideaal is als je weinig plek hebt.

Wanneer een accuschroevendraaier

Kijk wel eventjes goed wat het klusje is dat je geklaard wil hebben. Een accuschroevendraaier is bijvoorbeeld ideaal voor het ophangen van een schilderij. Of voor het in elkaar zetten van een meubelstuk uit een bouwpakket. Ga je echt helemaal handmatig een kast in elkaar knutselen? Kies dan voor een schroefboormachine, die wat sterker is. 

Meer informatie over de accuschroevendraaier vind je hier

ID: 3609

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven