Huis
Tuin
Video
Badkamer

Dwars erdoorheen!

Thomas is lekker bezig met het betegelen van de Haarlemse badkamer. Wie dat wel eens heeft gedaan of van plan is te gaan doen, weet dat dat niet altijd even gemakkelijk is. In een badkamer zitten namelijk veel leidingen en andere aansluitpunten. Daar kun je omheen tegelen, maar in de meeste gevallen zul je de tegels moeten zagen.

Omdat tegels niet het makkelijkste materiaal zijn om een hoekje uit te halen, gebruikt Thomas de Worx Worxsaw WX427 handcirkelzaag.

Daar kunnen verschillende bladen op gezet worden, zodat je er allerlei materialen mee kunt zagen. Je kunt er natuurlijk ook hout, kunststof en non-ferrometalen mee zagen. Dat zijn metalen als koper, lood, brons en aluminium. 

Een hoekje uit een tegel zagen, is vaak niet te doen. De meeste klussers zagen de tegel gewoon door en plakken er later het stukje tegenaan. Met de Worxsaw krijg je dit klusje wél geklaard! Om het je nog makkelijker te maken, is deze handcirkelzaag ook nog voorzien van een laser. Zo kun je met een steady hand iedere vorm uit een tegel zagen! Een ander pluspunt is het lage gewicht van de cirkelzaag. Lekker handzaam!

ID: 550

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven