Huis
Tuin
Video
In samenwerking met Bosch

Gemakkelijk kleine klusjes klaren met een decoupeerzaag

Als je gaat zagen, wil je een zaag hebben waarmee je gemakkelijk kan werken. Het is hierbij belangrijk om te weten voor welk klusje je de zaag gebruikt. Wanneer gebruik je eigenlijk een decoupeerzaag?

Wanneer decoupeerzaag

Een klusje doen? Een decouperzaag is handig voor de wat fijnere zaagklussen. Bijvoorbeeld het uitzagen van cirkels of het afronden van hoeken. Een decoupeerzaag is wendbaar, waardoor je netjes je kleine klusjes met deze zaag kunt doen. Bij de PST 700 ReadyToSaw decoupeerzaag van Bosch zitten drie verschillende zaagbladen, waardoor je recht kan zagen en bochten kan zagen in aluminium. Daarbij zit er bij deze decoupeerzaag een miniwerktafel. Hierop kun je gemakkelijk alles zagen, zonder dat je hierbij je eigen tafel beschadigt.

Veilig werken

Zagen met een decoupeerzaag is een precies werkje, waarbij het belangrijk is om te weten dat je decoupeerzaag zeker veilig is. Deze ReadyToSaw zaag van Bosch heeft een ‘low vibration’. Dit zorgt ervoor dat je zaag amper trilt tijdens het zagen. De lineaire massacompensatie en de ergonomische grip zorgen voor extra veiligheid.

Alles in één

Naast de veiligheid is het fijn als je compact kan werken. Dit kan met de ReadyToSaw van Bosch. In deze set zit eigenlijk alles wat je nodig hebt om te zagen in één box, waardoor je meteen aan de slag kunt. Handig als je even een klein klusje wil klaren.

ID: 3519

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven