Huis
Tuin
Video

Met deze 4 tips berg je je klusgereedschap netjes op

Een hamer, boormachine, spijkers… Allemaal dingen die je gebruikt bij het klussen. Maar waar laat je alles zonder dat je het de volgende keer weer kwijt bent?

1. Een gereedschapskist

Schaf een gereedschapskist aan waarin het grootste gedeelte van je gereedschap past. Zo kun je de volgende keer meteen aan de slag als je wil gaan klussen. Gereedschapskist uit de kast en gaan!

2. Een wand met gereedschap

Of maak iets leuks van je gereedschap door het aan een wand te hangen. Zo kun je alles netjes ordenen, wat veel praktischer werkt én het staat ook nog eens erg mooi. Met al dat gereedschap aan de muur lijk je bijna een echte professional.

3. Op wieltjes

Zet het wat zwaardere spul op een gereedschapswagen. Want waarom zwaar tillen als je het ook gewoon kunt rollen? Ook handig om je kluswerk op te leggen als je nog met iets bezig bent. Alleen niet vergeten om het hierna weer op te ruimen natuurlijk.

4. Opbergbakken

Spijkers, schroefjes, moertjes? Binnen no time ben je ze kwijt of liggen ze allemaal door elkaar. Zonde! Koop daarom een opbergbak met kleine vakjes waarin je alles goed van elkaar kunt sorteren.

Fotocredits:

Headerfoto: Eugen Str -Unsplash

Julia van Rijn
ID: 9134

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven