Huis
Tuin
Video

Gemakkelijk en snel klusjes klaren met één handige multitool

In samenwerking met Bosch
Je kent het wel, van die vervelende klusjes in huis die je maar blijft uitstellen. Het repareren van een keukenkastje, het bijschaven van die deur die klemt... Toch is het belangrijk om dit soort achterstallig onderhoud wél te doen, en dan maak je het jezelf natuurlijk het liefst zo gemakkelijk mogelijk!

Achterstallig onderhoud?

Je kunt de houdbaarheidsdatum van alles wat in je interieur staat enorm verhogen als je het goed onderhoudt. En deze tijd van vrije feestdagen is natuurlijk het moment om alles even in orde te maken. Dit scheelt uiteindelijk veel geld. Staat je tafel een beetje scheef doordat één van de poten ongelijk is? Dan zullen hierdoor ook de andere poten beschadigen. Hartstikke zonde, want je kunt zo’n klusje makkelijk oplossen.

Schuren, slijpen, zagen en frezen

En hier heb je eigenlijk maar één apparaat voor nodig. Met de PMF 250 CES multitool van Bosch heb je namelijk verschillende accessoires in één. Je switch gemakkelijk van de ene functie naar de andere, door middel van een AutoClic-systeem. Je kunt met het apparaatje zowel schuren als (door)slijpen, en zowel zagen als frezen. De multitool is daarom een flexibele helper tijdens het klussen. En ook nog eens een hele snelle, door de krachtige motor met een vermogen van 250 watt.

Verschillende materialen

De multitool is bovendien geschikt voor bewerking van verschillende materialen. Dit kun je afstemmen met de traploze instelling, waarmee je het aantal trillende bewegingen kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst je houten tafel netjes glad schuren, waarna je aan de slag gaat met je laminaat. Ideaal toch?

Meer informatie over de Bosch PMF 250 CES Multitool vind je hier.

ID: 3831

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven