Huis
Tuin
Video

Met deze truc wordt schroeven een stuk makkelijker

Het kan tijdens het schroeven behoorlijk frustrerend zijn wanneer je schroeven steeds maar vallen. Een magnetische schroevendraaier zou dan pas écht handig zijn! Met deze truc maak je je doodnormale schroevendraaier magnetisch!

Aan de slag

Het enige wat je nodig hebt voor deze simpele truc is een magneet en je schroevendraaier. Wrijf met één pool van de magneet een aantal keer over de schroevendraaier. Wrijf de magneet continu in dezelfde richting. Doe dit een tijdje en je schroevendraaier wordt magnetisch, waardoor het schroeven een stuk makkelijker wordt.

Ben je weer klaar met de schroevendraaier?

Hef het magnetisme dan op voordat je hem weer bij het gereedschap legt. Je wilt natuurlijk niet dat alles aan je schroevendraaier blijft plakken. Je kunt het opheffen door nog een keer over de schroevendraaier te gaan met de magneet. Doe dit weer met dezelfde pool, maar wrijf dit keer in de andere richting. Zo, dat was makkelijk!

De goede schroef

Weet je niet zo goed welke schroef je nodig hebt? We vertellen het je hier.

Fotocredits
Headerfoto: 500Photos - Pexels

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4225

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven